maanantai 12. tammikuuta 2009

Muutoksia

Alkoi tuntua pöhköltä tämä, että Päivän kysymykset ja saaristotarinat ovat täällä sikin sokin; välttämättä kun kaikki blogin seuraajat eivät ole niin hyperkiinnostuneita lastenhoitovinkeistäni ;) Perustinkin uuden blogin, jonne kopsasin (projekti puolessä välissä :) jo blogissa olleet Päivän kysymykset vastauksineen, ja uudet kysymykset tulevat sitten vain uuteen blogiin. Tänne kirjoittelen - harvakseltaan; hidas mamma ;) - kuulumisia & saaristojuttuja kuvineen.

Uusi blogi löytyy täältä Tervetuloa kaikki kiinnostuneet seuraamaan :) Ja kysymykset tietty erityisen tervetulleita!!!

Oma olotilanikin on muuttunut :) Olen entistäkin hitaampi, löystyneempi - onkohan mahdollista että lantio napsahtaa sijoiltaan ;) - ja pallomaisempi keskivartalosta. Vauvalla on hiukan hermostuttava tapa liikkua: joskus masussa on kunnon bilepäivä, ja sitten taas vietetään hiljaiseloa niin että saan pohdiskella onko kohdussa kaikki kunnossa. Painoa on tullut ihmeen passelisti ( yhdeksän-kymmenen kiloa) siihen nähden että syöminen välillä "lipsahtelee käsistä"

Isommat lapset odottavat vauvaa ihanasti, masu saa päivittäin suukkoja ja paijauksia :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lantio irti, en tiedä, mutta ihmeesti se lonksuu vielä puoli vuotta synnytyksenkin jälkeen...
Tosta painosta, onko sulle sitten ennen tullut hirmu monta kiloa enemmän?
Oletko huomannut sen vaikuttavan rintamaidon määrään? Kauanko olet lapsiasi imettänyt?

mannasaria kirjoitti...

Juu, klonks vaan kun kääntää kylkeä :) Painoa on tullut joskus seitsemän kiloa, ja joskus kaksikymmentä, eli aika vaihteluväli... En ole huomannut että tuo "vararavinnon" määrä vaikuttaisi maidon määrään, mutta se vaikuttaa saako imetysaikana tarpeeksi suklaata ym. makeaa :D Siis oikeasti maito jotenkin heruu silloin paremmin :D joskin kohtuutta yritän noudattaa :) Olen imettänyt lapsiani puolestatoista vuodesta kahteen ja puoleen vuoteen.

Anonyymi kirjoitti...

[p]Tiffany & [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry replica[/url] Son . Always actual physical exercise many thanks diligence [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]cheap tiffany jewelry[/url] when buying a replica Tiffany jewelry . Tribal diamond jewelry is developed employing normal products, these features of artwork are [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry on sale[/url] every little bit as environmentally-friendly and excellent speaking items at any cocktail party . S . you may really feel like you are on this amazing globe and riding the dragons while using Na'vi via the [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry outlet[/url] floating mountains of Pandora . There was a tiffany Tiffany UK Stores in the shape of a girl隆炉s profile with the name Marcy(ph) and a date January 25, 1972 . consider be aware of tiny matters like clasps, and placement of engraved brand brand names or styles and hold out a visual comparison using the replica you are searching for to buy . Throughout america there are numerous well-known jewelers who have earned their reputation [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]discount tiffany jewelry[/url] by providing some from the world?s finest jewelry.[/p]