tiistai 3. helmikuuta 2009

Tutkimus: Kotihoito parasta viimeisillään oleville mammoille :)

Aaah, miten ihanaa on olla kotona!!! Viimeksi odotin Utössä, ja koska sieltä oli meripeninkulmia plus reilusti maantieosuuttakin lähimpään synnytyssairaalaan, jouduimme lähtemään anoppilaan odottelemaan synnytystä kaksi ja puoli viikkoa ennen laskettua aikaa. Samalla pompsahdin ulos neuvolan turvapiiristä, koska majapaikkamme ja neuvolamme välissä oli muutama sata kilometriä.

Nyt nautin siitä kun saan köpötellä neuvolalääkäriin ( "tosi alhaalla, voi syntyä jo viikon parin päästä" ), istua tietokoneen kanssa omalla pehmeällä sohvalla, nukkua (tai valvoa) omassa sängyssä, ja hoitaa lapsia niin kuin itse haluan. Ihanuus on päättää itse mitä haluaa syödä ( hellalla odottaa kaurapuuroa minulle + kotilaisellemme, jälkkäriksi soijasuklaavanukkaat :)

Kotona saa rakkautta:


Kotona saa hupia ja viihdettä :)


Kotona saa olla (ainakin lähes) niin outo kuin haluaa ;)


ps. Oli anoppilassa hyvätkin puolensa: rentoutta lisäsi kun tiesi että synnytyksen ajaksi on lastenhoito tosi lähellä. Nyt meillä on pari puhelinnumeroa joihin koittaa soittaa... Ja toisaalta tilanne on niiiin sama kuin viimeksi; mies on malttamattomampi lähtemään synnytyskeikalle kuin minä :D eli Saariston lasten mama hannailee vielä hiukan... ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

[p]Tiffany & [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry replica[/url] Son . Always actual physical exercise many thanks diligence [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]cheap tiffany jewelry[/url] when buying a replica Tiffany jewelry . Tribal diamond jewelry is developed employing normal products, these features of artwork are [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry on sale[/url] every little bit as environmentally-friendly and excellent speaking items at any cocktail party . S . you may really feel like you are on this amazing globe and riding the dragons while using Na'vi via the [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry outlet[/url] floating mountains of Pandora . There was a tiffany Tiffany UK Stores in the shape of a girl隆炉s profile with the name Marcy(ph) and a date January 25, 1972 . consider be aware of tiny matters like clasps, and placement of engraved brand brand names or styles and hold out a visual comparison using the replica you are searching for to buy . Throughout america there are numerous well-known jewelers who have earned their reputation [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]discount tiffany jewelry[/url] by providing some from the world?s finest jewelry.[/p]