sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Lyhyenä seesteisenä hetkenä...

Hiihtolomasta kehkeytyi varsinainen (anti)riemuloma tänä vuonna. Alkuloma kului tahattoman pikalaihiksen (se oksutauti) muodossa, ja loppuloma sitten kuumeflunssassa kärvistellen. Jokseenkin kuiviinnuttavaa. Tällä hetkellä tuntuu, että ehkeipä se arjen alkaminen maanantaina nyt hullumpi juttu olekaan :)

Silti vähän jänskättää. Mies sai ihanasti pidettyä luksusmaiset kaksi viikkoa isyyslomaa opiskelustaan, ja maanantaina sitten alkaa pitkät päivät taas. Täytynee kaivaa jostain kaukaisesta muistilohkosta esiin tieto miten mm kokkaillaan pikkuvauva kainalossa/rinnalla, ja mitähän kaikkea se uusi arki nyt tuokaan mukanaan...

Jokatapauksessa jättekivaa että ollaan taas lähes terveitä :)
Lyhyenä seesteisenä hetkenä oksutaudin ja kuumetaudin välissä valtasivat lohikäärmeet keittiön pöydän :)Onneksi pikkuinen on pysynyt terveenä :)

Ja "vinkiksi" :D kaikille pikkuisten vanhemmille: jos on ihan pakko sairastua itse, niin havaitsin että se on loppujen lopuksi kuitenkin kätsympää näin, kun vauva on vielä niin pieni että nukkuu ja nuokkuu valtaosan päivästä, kuin mitä poteminen puolivuotiaan vauhtipalleron kanssa on...

4 kommenttia:

PetraP kirjoitti...

Hyvä "vinkki" :D No onneksi nyt kuitenkin olet jo terve. Ja toivottavasti pysynytkin terveenä!

mannasaria kirjoitti...

Kiitos Petra kommentista :) Ja juu, onneksi nyt terveenä! Vielä kun saisi nukkua hiukan enemmän... *haaveilee* :)

Lina kirjoitti...

Onko teillä kantoliina käytössä? Sen kanssa vaavi on koko ajan mukana ja itsellä kädet vapaana. Voin suositella!
Päivi

mannasaria kirjoitti...

Hei mäkin suosittelen kantoliinaa :) Ja meidän vaavi suosittelee myös, heppulia ei saa kuulemma ;) ollenkaan jättää yksikseen... Tällä hetkellä mulla tosin hiukan huono kantoliina, vapaaksi jää vain yksi ( + puoli ) käsi, mutta postissa odottelen uutta saapuvaksi :)