maanantai 6. huhtikuuta 2009

Huh nyt meni hulinaksi, eli taukoa tulossa

Olen jossain määrin onnistunutkin yrityksessä rauhoittaa vauva-aikaa, mutta nyt tuli hoppu: Saimme isomman asunnon tästä lähistöltä, ja koska neljä huonetta ja keittiö alkaa olla tälle porukalle hiukan nafti ;) päätimme muuttaa, vaikka vauvan takia ajoitus onkin huonon puoleinen. Muutto siis edessä reilun kuukauden kuluttua, viikon päästä taas vauvan kaste (vaikka emme varsinaisesti juhlikaan, on siinäkin kuitenkin oma järjestämisensä). Sitten koululaisten tarpeet, kotilaisten tarpeet, enkä halua kokonaan unohtaa itseänikään :) Blogi siis jää tauolle toistaiseksi.

Oikein mukavaa kevättä kaikille lukijoille!!!

ps. Vauva on maailman tyytyväisin tapaus <3 eli suklaata odotusaikana -teoria toimii, suosittelen :D

6 kommenttia:

Nyt jo 9 kk:n äiti ;) kirjoitti...

Onnea uuden asunnon johdosta! Teillä on varmaan paljon muutettavaakin, mutta epäilemättä lisätila helpottaa elämää jonkin verran. Saatteko kunnon leegion muuttomiehiä avuksi?

Sennie kirjoitti...

Vau, onnea! Ja jaksuja ja tsemppejä hurjasti!! Ja suklaa toimii vaivaan kuin vaivaan, miksei siis rauhalliseen vauvaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Suklaa auttaa vaivaan kuin vaivaan. Hienoe, että uhrauduit jo etukäteen vauvan puolesta. =)

Mä jätän kysymyksen odottamaan paluutasi. Mitä tekisin pojan 3v kanssa ruokapöydässä? Ruokapöydässä menee ihan leikkimiseksi ja tyhjän toimittamiseksi, ruoka odottaa lautasella ja odottaa ja odottaa ja odottaa... Sanotaan, että aikuinen päättää mitä syödään ja lapsi paljonko, mutta painostuksella ja muistuttamisella lapsi kuitenkin syö lautasen tyhjäksi (tai ainakin miltei tyhjäksi) ja ylipäänsä on tyytyväinen tyhjästä lautasesta itsekin. Mutta siis se vaatii huomauttelua, karjahtelua, kiristämistä yms. Ilman näitä poika syö yleensä ihan vähän vaikkei välipaloja edes jaella ja vatsa ei niistä täyty. Painoakaan ei ole juuri yhtään, joten onko tämä touhuamisshow vaan nyt meidän elämää?

mannasaria kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)

Nyt jo 9kk:n äiti, juu-u, lisätila tulee tosi tarpeeseen :) eli jopa ihan innostunut olo muutosta tällä hetkellä. Meillä on sitäpaitsi onneksi suhteellisen vähän tavaraa tämän kokoiseksi porukaksi, arvelisin... Muuttomiehiksi on (toivottavasti :) tulossa miehen koulukavereita, piano on aina se jättiläinen jonka roudaus jännittää mua eniten...

Kiitos Sennie, jaksut ja tsempit tulee varmasti tarpeeseen kunhan päästään tositoimiin, nyt vielä "hiljaista myrskyn alla" :)Täytyykin pakata suklaat huolellisesti... :D

Ja anonyymille kommentoijalle, Kiitos Kysymyksestä :) Vastailen kunhan löydän sopivan aikataskun, tai viimeistään sitten kun palailen aktiivisemmin blogin pariin :)

terkuin se sama Saariston lasten mama, vaikka nimimerkki vaihtuikin Mannasariaksi...

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi kiittää jo nyt. =) Mulla ei oo tänne käyttäjätunnuksia tai sellasia.

mannasaria kirjoitti...

Nyt löytyy vastaus otsikolla Viikon kysymys 9. (hiukan realisminpoikasta peliin "Päivän kysymyksen" sijaan :D )

Juu ilman blogger-tunnuksia pärjää mainiosti, mutta halutessaan voi tietty ruksata kommenttien alta kohdan "nimi", ja keksaista jonkun nimimerkin :)