maanantai 15. kesäkuuta 2009

Balsamia kotiäidin aivoille

Kävin pianokonsertissa - jaaaaaaahuuuuuuuu!!!

Hyvät puolet:
  • Klassinen musiikki kunnon annostuksena pitkästä aikaa vaikuttaa minuun kuin aivoihin valutettaisiin balsamia.
  • Sain istua hiljaa paikallani yli tunnin :)
  • Itsenäinen autoilu tuo yhä voittajafiiliksen :D

Huonot puolet:

  • Balsamia aivoissa ihminen ei näemmä nuku kovinkaan hyvin...
  • Sain pumpattua poissaoloani varten vauvalle maitoa säälittävät 20ml (!) Tämänkin annoksen irroittaminen tuntui kuin sielua olisi kiskottu irti ruumiista ( eikä edes kuvainnollinen, vaan kirjaimellinen ilmaisu ).
  • Autoilun voittajafiilis katkeaa yhä sanaan pysäköintialue :D

Oli hassua olla erossa vauvasta; samaan aikaan ihanaa ja raastavaa. Nyt haaveilen rauhallisesta kaupunkihengailusta, vain minä ja muutama tuhat muuta... Mutta ne 20 säälittävää millilitraa, niiden turvin ei taideta kovin pitkään hengailla?!

2 kommenttia:

tuuteli kirjoitti...

Noviisi tässä yrittää neuvoa konkaria, mutta tuli mieleen, jos haluat varata vähän enemmän maitoa vauvalle seuraavaa poissaoloasi varten, oletko kokeillut lypsää samaan aikaan, kun vauva imee toisesta rinnasta? Ja keräisit maitoja pakastimeen jo vähän ennakkoon?

Ei ollut lypsäminen minunkaan vahvin laji, kun ei siihen yleensä ollut tarvetta. Harjoitushan siinäkin kai tekee mestarin... :)

Ihanaa, että pääsit kuitenkin vähän itsenäisesti käymään jossain! :) :)

mannasaria kirjoitti...

Juu en todellakaan ole konkari lypsämis/pumppaamisasioissa :D Kokeilin joku kuukausi sitten tuota "imetystä toisesta rinnasta - lypsyä toisesta", mutta sekin oli kyllä tosi hankalaa. Taidan vaan oikeasti olla tosi laiska tuossa asiassa :D Imetys on niin paljon helpompaa.

Mutta ihanaa tosiaan oli pikapiipahtaa aivan eri maailmassa :)