tiistai 9. kesäkuuta 2009

Unikoulu vailla vertaa


Sinulle, joka saavuit unikouluasioissa: Lämpimästi tervetuloa ja klikkaa tästä :)

Mies aloitti kesätyönsä palomiehenä, ja pitkästä aikaa perheemme pääsee tutustumaan hämmästyttävään "vuorokausirytmiin", eli mies on vuorokauden töissä, ja kolme vuorokautta kotona.

Viimeksi kun perheemme kokeili tätä työaikaa, se osoittautui tappavaksi. Silloin meillä oli vauva ja kaksivuotias, ( tästä siis yli kymmenen vuotta aikaa, heh ) ja olin nääntyä yksinäisyyteen & vauvan kanniskeluun noina pitkinä työvuoroina. En myöskään osannut nukkua "yksikseni", ja mitä siitäkin sitten seuraa, kun valvottavan vauvan äiti valvoo vielä itsekseenkin... ( Lyhyesti sanottuna: aloin nähdä kummituksia, ja ensimmäisen ja tähän mennessä ainoan kerran sana "avioero" vilkkui ilmassa. )

Noooooh... Kului kymmenen vuotta ja ko. työaika tuli jälleen ajankohtaiseksi. Ensimmäisen työvuoron jälkeen on varmaan ennenaikaista vetää johtopäätöksiä, mutta kauniisti sanottuna: haasteet ovat muuttuneet :)

Ennen ikävintä pitkissä työvuoroissa oli lastenhoidon rankkuus. Nyt pienten ja isompienkin kanssa meni mukavasti, mutta miestä oli ( tietty :) ikävä. Lisäksi törmäsin taas ongelmaan nimeltä nukkuminen; kun on totuttanut itsensä nukkumaan ison ja pienen ihmisen välissä, niin eihän sitä uni kovin hyvin tule kun isompi onkin poissa.

Olen kuitenkin pitänyt hupsuna sitä, kun joskus perhepetiä vastustavissa argumenteissa pelätään että vauva "tottuu" nukkumaan aikuisen vieressä. No niin taatusti tottuukin, mutta nähdäkseni vauva voi tarpeen tullen "tottua" myös uusiin järjestelyihin; meilläkin jo useampi aikoinaan perhepedissä uinunut lapsi nukkuu nyt omassa sängyssä, lastenhuoneissa.

(Vai olisiko meidän aikuistenkin pitänyt nukkua vuosikaudet omissa huoneissamme, niin että nyt yötyön koittaessa osaisimme jo valmiiksi nukkua eri paikkakunnilla, hmmmm :D )

Täällä siis käynnissä äidin unikoulu :D ja vähän isänkin. Muutenkin hakusessa on mukava kesärytmi; mitä sitä tekisikään, kun viikossa on yksi-kaksi piiitkää "työpäivää" ja muutama "vapaapäivä"?
Joka tapauksessa, näillä mennään tämä kesä :)

3 kommenttia:

tuuteli kirjoitti...

Nii-in, on se kumma, kun vauva ei saisi tottua nukkumaan kenenkään vieressä, taikka isommatkaan lapset, kun aikuiset kuitenkin saavat nukkua vierekkäin. Sehän on suorastaan epäleirua :D Itse osaan nukkua sekä perhepedissä, että myöskin ihan ylhäisessä yksinäisyydessäni :D sillä mies jonkin verran reissaa työkseen ja on paljon öitä pois kotoa, otan niistä öistä kaiken irti = nukun x-asennossa koko sängynleveydeltä :D Paitsi jossain vaiheessa viekkuun kömpii yksi "pieni" (melkein 5-v rotjake) ja sitten tehdään tilaa ja nukutaan kädet ja jalat solmussa <3

mannasaria kirjoitti...

Samat fiilikset täällä; epäreiluahan se on :D On niin kivaa kun on unikavereita :D Mutta täytyy muistaa nauttia tuosta extratilastakin :)

Anonyymi kirjoitti...

[p]Help to make method inside your bath cupboard for the brand new shower pal, the actual chunky beads ClariSonic Skincare Clean . For [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic mia uk[/url] those who are exactly who desire to get a multi-speed washing process, this Clarisonic Aria Washing clarisonic mia sale Process may very well be available for you . Moderate clean is very important! Cleaning products to weak acid is preferred, water temperature and the temperature in cold water or the same is the best, overheating will wash away grease, Clarisonic Mia had long been down capillaries, [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic mia 2 uk[/url] face red . With the consumers' recommendations, feedbacks, and comments a certain particular [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic face brush[/url] person will also know if the money he/she will devote is definitely really worth the high quality of the product . Clarisonic Opal Infusion - A successful together with Sooner Solution meant for Total eye Wrinkle t

Expenses a much more valuable together with sooner solution meant for developing wrinkle treatment, puffiness together with alright ranges, notably surrounding the total eye space? Old fashioned job application tactics when making use of anti-wrinkle remedies together with [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic uk[/url] creams and gels supply outcome the fact that require for a longer period compared with it's advisable . Now there are rental companies that supply their products suited to the occasion . Related Articles - Clarisonic, Rodin [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic uk sale[/url] Olio Lusso,

Email this Article to a Friend!

Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free today! . You should dampen your face before using the brush however the cleanser should be applied to the brush and not the face.[/p]