lauantai 18. heinäkuuta 2009

Potilas kirmailee

Kipsi ei enää hidasta tahtia, juurikaan...

Mannasariaan sen sijaan on iskenyt jonkinlainen vauvakesäväsymys. Päälle painavat miehen työvuorot, vauvelin työllistävyys, sekä tiehyttukos/rintatulehdus/joku joka ei ota lauetakseen.
Mutta kivojakin juttuja on ilmassa:

- 16vee-hääpäivän juhlistus <3

- Vauveli joka on oppinut r-i-e-h-u-m-a-a-n <3

- Ystäväperhe, jota saimme alkuviikon pitää vieraanamme <3

- Viikon ( "vuoden" ? ;) kysymys, joka on yhä puolitiessään ( 1/3-tiessään ;) Pahoittelut kysyjälle aikataulun venymisestä, jatkoa on kyllä tulossa, heti kun mannasaria hiukan virkoaa :)

2 kommenttia:

Emmaye kirjoitti...

Onneksi olkoon 16 v.-hääpäivän johdosta!!! Täälläkin juhlittiin vastaavaa saavutusta äskettäin :-)

Ihanaa, että potilas on noin hyväkuntoinen ja hymyhuulinen!!! Hyvää toipumista edelleen!

Voimia sulle kesäväsymyksen selättämiseen. Olisiko nyt paikallaan koko perheen järjestämä Äidin Hemmottelupäivä?! Äiditkin tarttee välillä hoivaa ja luovaa laiskottelua. Tämä on testattu tosiasia!!! Viedäänhän autonkin moottori aika ajoin huoltoon, miksei sitten perheen moottori...?! :-)

mannasaria kirjoitti...

Kiitos :)

Tuhannesti onnea sinnekin!!! Olin unohtanut miten ihanan "saman ikäisiä" me ollaan :)

Oijoi, hemmottelu kuulostaa ihanalta... :) Ja rehellisyyden nimissä: olen kyllä levännytkin suht tehokkaasti tässä pari päivää :) Nyt tulossa kuitenkin kiirusta, neuvolaa, Kysiä, Johanneksen tiivistettyä työvuoroaikataulua ja pakkausta (inhokkiani), kun lauantaina ollaan lähdössä vuokramökille :)

Mutta ihan totta ja paikallaan tuo huoltomuistutus :) Täytyykin katsoa ettei huoltaväli ala (taas) venyä liian pitkäksi!!