lauantai 19. syyskuuta 2009

Ihanuus ja vaikeus

eli Viikon kysymys 15.

Mitkä on ihanimmat asiat lapsissasi?

Ihaninta on ykkösen tapa nauraa odottamattomille asioille... Ehdotapa viikonlopun välipalapöydässä innostuneella äänellä että "tehtäiskö tänään jotain tylsää?", ja saat tulokseksi ihastuneen "joon" ja naurusta väärään kurkkuun menneen pähkinävoivoikkarin.

Ihaninta on kakkosen tapa unohdella asioita... Kakkosen koulureppu painaa aina pienen maastoauton verran koska hän kuljettaa koko pulpetin sisältöä mukaan unohdusten välttämiseksi. "Älä sitten vain kuskaa koulukirjoja mukaan kirjastoon" (kolmen kilsan pyöräilymatka) "No en tietenkään :)" ... "Äiti mä olen ihan kuollut; reppu painaa ihan himona; mä huomasin vasta lainaustiskillä että koulukirjat on vielä täällä"

Ihaninta - ja pelottavinta - on kolmosen tapa paneutua täysillä siihen mitä hän tekee... Jos rakennetaan, rakennetaan täysillä; jos kirjoitetaan, kirjoitetaan täysillä; jos juostaan päin seinää, juostaan täysillä.

Ihaninta on nelosen mielikuvitus... "Niin, Staimwolk on sen kirjan nimi! Siinä on sellainen perhe, joka muuttelee koko ajan. Ne muuttaa aina siinä samalla kadulla viereiseen taloon, ja sitten taas viereiseen ja viereiseen :) Sen perheen äiti ja isä tutustuivat toisiinsa sillä tavalla, että ne asuivat ensin rivitalon eri päädyissä, ja muuttivat aina viereiseen asuntoon. Sitten lopulta niiltä oli enää keskimmäinen 'asumatta', ja ne muuttivat siihen samaan aikaan ja rakastuivat toisiinsa."

Ihaninta on viitosen tapa olla hän itse... Isosisko joka rakastaa ja hoivaa, kerholainen joka tulee ulos kerhon ovesta, etsii katseellaan äidin ja vilkuttaa. Hän on pieni joka pyöräilee varovasti ettei käsi menisi uudestaan sököksi; pieni joka halaa niin pehmeästi.

Ihaninta on kuutosen palleroisuus... huitovaisuus... läähättävyys... nauravuus... touhottavuus; tapa kiskoa kaikkia perheenjäseniä hiuksista ja nauraa samalla niin iloisesti ja viattomasti.

Mikä on vaikeinta lasten kans miehesi mielestä?

Jos vastaisin tähän itse, mieheltä kysymättä, sanoisin että nuorimpien syntymäaikojen muistaminen :D
Kysäisin kuitenkin mieheltä, ja hän vastasi että alati muuttuvat tilanteet. Juuri kun on oppinut toimivia systeemejä, kaikki onkin taas toisin ja "toimivat systeemit" eivät todellakaan enää toimi.
Mieheni on myös jokseenkin rauhallinen mielenlaadultaan, ja hänen on selvästi vaikea ymmärtää perheemme kuumakallejen mielenliikahdusten suuntia ja taustoja...

3 kommenttia:

Sennie kirjoitti...

Ihana postaus <3
Ja mustakin yksi vaikeimmista on juuri toi systeemien muuttuminen! Vihdoin keksii kuinka ja miten uusi tilanne/kausi toimii parhaiten, ja sitten se taas muuttuu! Muttei ainakaan ole tylsää :)

mannasaria kirjoitti...

Kiitos sennie :) Allekirjoitan itsekin täysin tuon vaikeuden :) Etenkin silloin kun tulee joku hankalampi vaihe "helpon" ja mukavan jälkeen. Välillä sitä jopa kaipaa pientä tylsyyttä :D

Anonyymi kirjoitti...

[p]Your skin will never be the same, and, yes, that?s a good thing! [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic mia uk[/url]

Visit Fabove . You should also take note that some foundations may cause the brush head of the Clarisonic to stain . It feels clean [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic mia 2 uk[/url] truly . Always play your cards safely . Omega 9, the human body can make itself, so you don忙聤掳 need any extra . It is different to other skin cleaners as [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic uk sale[/url] it rids the skin of dirt and makeup 6 times more efficiently . It is very light to carry around, and can be used on all skin types even sensitive skin on a daily basis without causing any reactions . If they [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic uk[/url] could actually improve the caliber of many, in order to also have the chance to dual their revenue . Fibromyalgia and Attention: Dick et al (2002) compared the fibromyalgia patients with therheumatoid arthritis and musculoskeletal pain patients and normal controls.[/p][p]This results in a deep, yet gentle cleanse of the skin . While planning to snap up hot picks of snowboard jackets, gears, or boards, there is one important thing that both amateur and professional snowboarder must take into account and that is the type of [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic face brush[/url] skiing he/she likes the most . We have also catered t . By using a Clarisonic Vintage remember to brush gives you a bit better exfoliating action . Remember this is a business that moves millions and a buggy game won't sell well due to the negative reviews . Clarisonic Reviews you need to The actual Examination Application Regarding Getting Merchandise

Everyone knows for a idea that clarisonic reviews support customers determine whether they will certainly get a specific product or perhaps not . Everyone deals with it at some point, and getting rid of Clarisonic Mia just a matter living a healthy lifestyle and cleansing regularly . com/ This online store offers Clarisonic products at the most competitive prices . Obagi technique solutions are especially meant to pass through profoundly from the themes floor.[/p]