lauantai 5. syyskuuta 2009

O-OU sekä äitiyden huippuhetkiä

Heh, kuukausia jatkuneelle mikään-ei-ole-hyvin-vaikka-kaikki-onkin-hirveän-hyvin-natinalleni löytyi eräänä iltana nimi: uhmaikä :D Tarkemmin sanottuna neljänkympin kriisi taisi iskeä jo nyt, kolmevitosena. Täysin loogista koska kolmenkympin kriisi oli siinä kaksikuutosena...

Kriisit ovat kivoja: tie uuteen, kasvun paikka, sen sellaista :)

Kriiseilyn ja arkisten täysien täysien päivien lisäksi ehdin eilen kokea erään äitiyden huippuhetkistä: Menimme Putiikkiin tyttäreni kanssa, sinne kaikkein vaaleanpunaisimmalle ja hörhelöisimmälle osastolle, ja ostimme balettiin sopivan voimistelupuvun, valkeat leggingsit ja (kun äiti sitä niin kovasti toivoi :) vielä tyllihörhellyshameen.

Vinkki: Jos huomaat yllättäen kärsiväsi neljänkympin kriisistä tms, shoppaile annos vaaleanpunaista tylliä; saattaa helpottaa enemmänkin kuin vain hetkeksi :D

2 kommenttia:

Emmaye kirjoitti...

Hiphei! Taidankin tästä lähteä ostamaan ITSELLENI vaaleanpunaisen tylliunelman ja karkeloida se päälläni kotipihalla...
Pyörähtelisin (kankeasti) ja laulaa loilottaisin (epävireisesti): "Trallalaa, elämä on ihanaa!", kunnes meidän punastelevat esiteinit kantaisivat mut väkisin kotiin:"Äiti sä oot niiiiiin nolo!" Ja naapurit katsoisivat ikkunasta: "Taitaa rouvalla olla neljänkympin kriisi, niinpä niin, selvä tapaus..."
:-D

mannasaria kirjoitti...

:D :D Ai, kriiseilläänkö sielläkin :) Juu, mäkin voisin ostaa myös itselleni, noi tyllihörhelöt edustaa sellaista, mitä ei itse lapsena saanut, vaikka aina halusi... Silloin on niin ihana ostaa lapselle :)