maanantai 26. lokakuuta 2009

Herra Heppulin hemmottelukylpy

Pitkän päivän iltana päätin hemmotella Herra Heppulia rentouttavalla kylvyllä.

Roudasin Herra Heppulin DDR-tyylisiin Spa-tiloihimme ja laskin vettä vaaleansiniseen perintövannaan - normaalia iltakauraa tähän mennessä...

Mutta sitten - käänteentekevä hetki - sen sijaan että olisin tipauttanut muutaman tipan kylpyöljyä normaalista No logo -pullostamme, lorautinkin vannan pohjalle uutta Libero baby wash oparfymerad med nordisk sockerbetsextrakt -pesunestettä!

Herra Heppuli nautti kylvystä silminnähden, kuten lähes joka ilta.


Kylvyn päätteeksi käärin Herra Heppulin isosiskon, isosiskon, isoveljen, isoveljen ja isosiskon vanhaan joustofroteepyyhkeeseen, joka - tohtiiko tuota sisarusketjun jälkeen enää edes mainita - on vielä aikoinaan hankittu kirpputorilta. Froteen kuohkeus on ehkä aavistuksen kärsinyt viime vuosina, mutta Herra Heppulin hipiän se kuivasi moitteettomasti ja lämmöllä.

Kuivaamisen jälkeen Herra Heppuli sai hyppysiinsä suuresti rakastamansa äitiyspakkauksesta tulleen hammasharjansa, ja hemmottelukylvyssä oli ohjelmassa piste i:n päälle, kosteusvoiteen levitys: Libero lotion oparfymerad med nordisk rapsolja viimeisteli hemmottelukylvyn.

Happy end: Herra Heppuli nukahti onnellisena omaan sänkyynsä joka siis on myös äidin ja isin sänky.

ps. Virallinen mielipiteeni vauvojen ihonhoidosta: pari tippaa hoitoöljyä kylpyveteen, ja se on siinä!

3 kommenttia:

tyttism kirjoitti...

Mahtavaa, mikä ilme :D

Nattuli kirjoitti...

Selvästi nauttiva ilme :) Kun mun pikkusisko (11 vuotta nuorempi) oli vielä vauva, niin lähdin aina kylpyajoiksi ulos leikkimään, koska en tykännyt katsoa kun sisko huusi. Äitini olisi silloin hyötynyt hoitoöljyvinkistä!

mannasaria kirjoitti...

Tyttism, joo, :D

Nattuli, kivaa kun jätit kommentin :) Meilläkin yksi isommista lapsista on sellainen, että hänellä ihan selvästi tekee pahaa - melkein fyysisesti - jos tämä pienin itkee. No, onneksi ei itke kuin vähän :) "Kylpykauhuun" ei taida kyllä tuo öljykään auttaa... ;)