perjantai 16. lokakuuta 2009

Juuri oikea aika!

Terkut värikynä-, saippua- ja pehmoleluostoksilta :)

Taannoiselta kirpparireissultani tarttui mukaan Joulunlapsikeräyksen esite, idea osallistumisesta jäi hautumaan jo viime joulun kieppeillä, Sennien blogia lukiessani.

Olen usein väärään aikaan väärässä paikassa: toppahaalaria ostamassa silloin kun kaupat pullistelevat kevättakkeja, sama kenkien kanssa, ja jouluostoksilla sitten juhannusalessa... Tämä lahjalaatikkokeräyskin oli aivan onnellisesti unohtunut, kunnes tosiaan käteeni tarttui esite ja ilahduin: Nyt on juuri oikea aika osallistua :)

Keräyksen ikäryhmät ovat 2-4, 5-9 ja 10-14, ja yritämme kasata lahjat kaikilta viideltä meidän tuon ikäiseltä lapselta; aina jokainen kokoilee laatikon saman ikäiselle tytölle/pojalle kuin mitä itse on, ja me aikuiset hoidetaan ainakin pääosin tuo shoppailupuoli. Vajosin jo hilpeän joulumielen valtaan :)

Vasta ostettuani ekat hammasharjat ja kammat, hoksasin että netissä laatikon voisi koota kätevästi klikkailemalla, mutta onhan sentään hauskempaa, ja lapsillekin konkreettisempaa pakkailla laatikko kotona valmiiksi.

Vinks vinks :)

3 kommenttia:

Sennie kirjoitti...

Ihana ihana ihana kun teette!!! Minäkin ilostuin kun näin netistä että ehdimme tehdä laatikot sitten kotona, ei tarvitse matkalla stressiä ottaa :)

Nattuli kirjoitti...

Hienoa, että osallistutte keräykseen! Lahjanne varmasti ilahduttavat muita.

Kootut uutiset täältä

mannasaria kirjoitti...

Sennie, kiitos inspiraatiosta :) ja hyvää matkan jatkoa sinne edelleen!!!

Nattuli, mukavaa kun jätit kommentin, ja poikkeahan toistekin :)