maanantai 19. lokakuuta 2009

Syksyisiä kiitoskukkasia


Lokakuun kukkaset ovat kuvassa hiukan vaatimattomia jo, mutta kiitoksemme isot ja lämpimät:

* Lapsista viisi vanhinta sai viettää muutaman syysloman päivän mummin ja ukin hoivissa :) Pienimmät laskivat öitä etukäteen, isommat suunnittelivat mitä kaikkea tekisivät, ja lopulta kotiin palasi onnellista porukkaa. Tuhannet kiitokset, mummi ja ukki!

* Täysin yllättäen postilaatikkoomme rämähti (metallinen laatikko, siksi rämähdys eikä kolahdus :D ) ihana Suomen lasten Raamattu , opus minkä palauttaminen takaisin kirjastoon kesällä niin paljon harmitti. Enää ei tarvitse palauttaa :) Kiitokset ihanasta ylläristä K!! Ja kiitos I:lle postityttönä toimimisesta :)

Välihuomautus: Vaavi on juuri oppinut päristelemään... Nyt hän nukkuu rattaissa selkäni takana, ja kuomun alta kuuluu pörinää kun Herra Heppuli päristelee unissaan :D

* Vaatepussien mystiset lainalaisuudet: Tyhjensin juuri toiseksinuorimman kaapista pieneksi jääneet mekot sun muut, ja annoin eteenpäin... Kolmen päivän päästä meille tupsahti muutamakin pussi vaatteita juuri tuon saman neidin kaappiin laitettavaksi. Kiitokset serkuille tukiryhmineen :) Uuden omistajan mielestä vaatteet ovat "tosi ihquja"

Ei kommentteja: