keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Nyt iski hermostus!

Nimittäin meidän vaippatouhuihin :/ Kesällä väsyn ja ylikuormituksen keskellä siirryin käyttämään kertakäyttövaippoja Herra Heppulilla, mutta nyt alkaa tympäistä juuri tuo kertakäyttöisyys.

Viime Viikon kysymyksen ja vastauksen inspiroimana tilasin Herra Heppulille pari kestovaippaa; testaan kahta erilaista neppareilla kiinnitettävää sisävaippaa. Niitä villahousuja meiltä löytyykin parit edellisten vauvojen jäljilta, tosin täytynee kohta sovittaa mahtuvatko ne tälle astetta isommalle vauvalle. Postia odotellessa siis :)

Asiasta toiseen:

Näin viime yönä unta että olimme muuttaneet takaisin Utöhön!! Unessa minulla oli fiilis: ihanaa, nyt elämä tuntuu taas elämältä...


Karuhko mutta elämänmakuinen laituri; niin kaukana...

2 kommenttia:

tyttism kirjoitti...

Ehkä vielä pääsette palaamaan?

Hei, sitten kun ne vaippapaketit saapuvat, haluaisitko testata, saako nelivuotias niitä neppareita auki? Olen pohtinut sellaista seurapeliä, johon tulisi neppareita, mutta en ole ihan vakuuttunut, että se soveltuu sellaisenaan toteutettavaksi, jos neljä-viisivuotias ei saakaan muovineppejä auki.

mannasaria kirjoitti...

Tuntuu kyllä tosi kaukaiselta ajatus että päästäisiin palaamaan... Mutta joo, testaillaan nepparit heti kun vaipat saapuvat :D Testiryhmä varmasti innostuu :)