maanantai 9. marraskuuta 2009

Tunteen paloa ja juhlahetkiä

Nämä ja paljon muuta mahtui yhteen viikonloppuun:

- Joulun lapsi -paketit valmistuivat! Tämä projekti on mennyt hirmuisen kivasti, ihme kyllä ei ehtinyt tulla edes stressiä. Lasten kanssa puhuttiin että ensi vuonna sitten uudestaan :)


Huom. taiteellinen otos: yksi kenkälaatikoista, jalka ynnä tuolin jalkoja sekä lisäksi yksi niistä ajelehtivista huppareista :D

- Tunteita purettiin...

- Löydetty: Lunta!!! Suomen nykytalvessa kannattaa olla nopea, joten...


... ekat lumienkelit tehty, mäet laskettu, ja pulkassa naureskeltu.

- Isää juhlittu, tässä yksi muistiainen jonka isi sai:

Meidän isä kiva on,
parrakas tai parraton.
Laiha taikka lihava,
meille hän on ihana.

Työssään aina touhukas,
autollansa ajellen,
tietä pitkin huristaa,
illoin syliin puristaa.

<3

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille lukijoille!

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Uii, mikä ihana runo :)
Lumesta sen verran, että jopa täällä Rovaniemellä alkaa tuntua että se on katoava luonnonvara, toivottavasti saadaan pian ihan kunnon talvi!

mannasaria kirjoitti...

Oho, siellä pohjoisessakin jo samaa?!?!
Minulla oli vaikeuksia tuon runon kanssa, kun sain nähdä sen muutamaa päivää ennen isänpäivää, ja sitten teki monta kertaa mieli jakaa asiaa miehen kanssa, että "eikös olekin ihana, kun 'tietä pitkin huristaa, illoin syliin puristaa'" Joskus on niin kovin vaikea odottaa merkkipäivää :D

Laura kirjoitti...

No on täällä "talvi" ollut jonkin aikaa, ensimmäiset lumet kyllä suli jo olemattomiin ja jäljelle jäi jäätä. Nyt alkaa pikkuhiljaa olla taas talvinen tunnelma, lunta on sen verran tarttunut puihin ja maahan :)

mannasaria kirjoitti...

Ohoh, täällä onkin tosi talvista ja lumista nyt!! Meidän 11vee oli aivan murtunut (ja epäuskoinen) kun kerroin että nämä luultavasti sulavat vielä pois, piti hänelle sitten lieventää, ja itsekin ajattelen niin, että saattaahan nämä pysyäkin :) Hassua kun on yhtäkkiä niin kovin valoisaa ulkona :)