maanantai 15. helmikuuta 2010

Hahtuvahulluus jatkuu

Tässä taannoin vaivuin ihanan autismin valtaan bambupuikot kourassa ja hahtuvakiekko vierellä.

Hahtuvalanka, love, love, love...
Herra Heppulia odottaessa neuloin vauvalle jotain pientä (keskenjääneet töppöset ja turbokokoisen villamyssyn), mutta sitä ennen meni monta vuotta vain parin kaulahuivin voimin... Olin aivan unohtanut millaista on juoksuttaa lankaa ja heilutella puikkoja.

Silmukka, toinen, kolmas... Neulominen tuntuu tekevän hyvää pääkopalleni.

Hahtuvapöksyinnostuksen satona Herra Heppulilla on nyt kahdet uudet villavaippahousut: yhdet venähtäneet, ja toiset varsin kelvot. Ystävän vastasyntynyt (love, love, love :) sai yhdet, ja yhdet s-koon raitapöksyt ajattelin sujauttaa myyntiin vaikkapa huutikseen, kunhan vain ehdin.
Nyt olen keskittynyt huimaan tuotekehittelyyn, jonka tuloksia esittelen sitten joskus.

Täällä takana hämmästyttävän mukava sunnuntai (viikonloput ovat olleet meillä syystä jos toisestakin melko rasittavia viime aikoina). Tästä on kivaa aloittaa uutta viikkoa!

Mukavaa maanantaita sinulle!

4 kommenttia:

mami kirjoitti...

Mukavaa Maanantaita myös sinnepäin!

Mäkin muistan aikakauden jolloin istuin sohvannurkassa ja pyöräyttelin virkatun pannulapun toisensa perään, enkä siis ollut silloinkaan mikään Käsityöihminen. Ajatukset pysyi ihanasti koossa siinä tekemisessä, eikä lähteneet harhailemaan esim. pitkin lattialla haahuilevia pölypalleroita tai epäselviä tulevaisuusnäkymiä. Nykyisin mä törmään samaan ilmiöön joogatessani, jolloin keskityksen kohteena on yksinkertaisesti sisään- ja uloshengitys :)

Herra Heppuli aikaisemmassa postauksessa on NIIN mainio! Vaikuttaa määrätietoiselta tyypiltä joka tietää mitä tahtoo ja tekee sen myös - mitenköhän omasta taaperomuistilokerostaan sais kaivettua samoja ominaisuuksia tähän päivään..?

Helena kirjoitti...

Hauskat puntit. :-) Nyt pistän tämän blogin listaani, kun aina hukkaan sen. Piristää kovasti kahden lapsen arkea, kun huomaa, että kuudenkin kanssa pärjää ihan hyvin.

Helena kirjoitti...

Tämähän on melkein kuin Saariston lapset!

mannasaria kirjoitti...

Mami, mä olen harkinnut myös virkkausta :D Taaperomuistilokerosta... Musta tuntuu että mulla on täällä oma henk koht konsultti auttamassa tässä "kymppikriisissä", kun siis seurailen tän taaperon edesottamuksia :) Tänään on kyllä ollut hiukkasen uuvuttava päivä Heppulin kanssa, hiukkasen hooh..

Kivaa kun kommentoit Helena, ja terkut sinne arkeen! Täällä e-r-i-t-t-ä-i-n arkista, joskin häsellystä tänään ;)