keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Herra Heppuli toimintasankarina

Herra Heppulista on tullut talon kantava voima; hän on toimen mies.

Kun hän saa käsiinsä hiuskarjan, hän harjaa lähimmän käsillä olevan perheenjäsenen hiukset, tarmolla. Jokailtaisen hampaidenpesun yhteydessä hän selvittää samalla myös sisarustensa hampaat tai hiukset, riippuen kummat nyt sattuvat olemaan ylettyvillä. Keittiössä hän horjahtelee päättäväisesti pystyyn ja tasapainoilee lattiaharjan kanssa. Kätevää kun osaa jo kävelläkin, muutama askel riittää vaikka mihin!

Selvittyään kaiken maailman harjauksista Herra Heppuli avustaa isoveljeä tenniksen pelaamisessa. Mailalla on hosuttava! Jos edessä on pallo, on touhu kaksin verroin palkitsevaa... Töpselit on vedettävä, kirjat hyllystä luettava, ja pikkuautolla ajettava olohuoneen ympäri.

Viimein on paikallaan pieni lepohetki maidon parissa. Ihana läheisyys, ihana lämmin maito, ihana lämmin äiti! Herra Heppuli on todella lepohetkensä ansainnut.

ps. No more photos; Hra Heppuli haluaa myös valokuvata itse, joten kuvissa näkyisi lähinnä huitova koura... Mies sai kuvattua hepun selän takaa pienen skeittivideon, laitan sen tänne lähiaikoina jos vain osaan :)

4 kommenttia:

Lady kirjoitti...

Ihana Herra Heppuli. <3

Minttu kirjoitti...

Heppulilla riittää hommaa =)

Anonyymi kirjoitti...

Tuon ikäisellä ei ole tylsää. Hän on tutkimusmatkailija koko ajan. Säilyisipä ripaus siitä läpi elämän.
Eikä alettaisi olla kaiken kokeneita. Taidamme tehdä usein hyvää tarkoittaessamme lapsille liian valmiin maailman. Jännitystä etsitään sitten jostain...
Brita

mannasaria kirjoitti...

Kiitos Lady, ihana on <3

Mintulle juu-u! Touhua riittää, Heppuli on tehopakkaus :) taitaa tulla isäänsä eikä äitiinsä ;)

Brita ihan totta! Säilyisipä... Ja lähtispä pois kaikki kyynisyys mikä tälleen "vanhemmiten" välillä uhkaa tulla... Mehän mietitään nyt (toivottavasti) pysyvämpää asuinpaikkaa, onko se sitten täälläpäin vai jossain muualla sitä ei vielä tiedetä, mutta just nyt haaveilen että se ihan lähiasuinympäristö olis sellainen tutkimusmatkailuun & luovuuteen kannustava. Täällä lähiössä rivitalossa ei ihan taida olla :( Tai meillä ainakin usein jää reitit lapsilla niihin kouluun-kotiin-polkuihin... Just tänään haaveiltiin että voitaispa muuttaa takaisin Utöhön! Mutta eipä taitaisi enää tässä elämäntilanteessa onnistua, nyt kun kohta jo kaksi lasta yläkoulussa.