maanantai 8. helmikuuta 2010

Maanantai on kiva

Pidän maanantaista.

Kaikki alkaa uudestaan, kuin aloittaisi uuden vihon.

Tästä viikosta on toiveissa tulla hieman edellisiä rauhallisempi, ei niin paljon kaupungilla ravaamista :)

Maanantaina on mukavaa vilkutella kouluihin lähteville ja moikata sieltä palaaville. On mukavaa laittaa pyykkiä koneeseen ja ripustella sitä. Maanantaina on mukavaa leikkiä viisiveen kanssa Tassu-koiraa ja "sitä joka heittelee palapelinpaloja noudettavaksi".

Suunnitelmissa on leipoa iltaruoalle sämpylöitä (!), saa nähdä kuinka käy :)

Mukavaa maanantaita ja alkuviikkoa kaikille blogissa piipahtaville!

7 kommenttia:

anni m kirjoitti...

Kivaa maanantaita myös sinne!

Täällä tykätään myös kovasti kyseisestä päivästä, pitkän viikonlopun jälkeen maanantai tuntuu joskus todella helpottavalta: "Ihanat" arkisysteemit saa elämän tuntumaan niin täydeltä ja rutinoituneelta, kunnes "rentouttava" viikonloppu taas koittaa jo torstai-iltana :) Oi näitä perheenäidin pieniä iloja ja ihanuuksia...

minna kirjoitti...

Oi miten positiivinen postaus:) Itte en pidä maanataista ollenkaan. Sarjakuvakissa Garrfieldiä lainatakseni: I hate Mondays...
Tästä maanantaista erityisen tylsän teki lapsen korvatulehdus:( Mutta kiva, kun joku tykkää maanataista:))

minna kirjoitti...

Öh, kaksi kertaa kirotusvihre samassa MAANANTAI-sanassa... En ees osaa kirjottaa sitä oikein...

Kate kirjoitti...

Kiva, että joku tykkää maanantaista ;)... mulle se on aina ollut viikon "turhin" ja haastavin päivä, vaikka muuten tykkäänkin uusista aluista... Joten taas huokaan helpotuksesta kun yksi maanantai on pulkassa!

mannasaria kirjoitti...

Kiitos kommenteista :) !!

Anni m, kiitos, mukavaa oli :) Meilläkin muuten tuntuu usein siltä että viikonloput on just "rentouttavia" :D Niin että vaikka onkin aina ihanaa kun viikonloppu tulee, niin toisaalta on ihanaa kun se taas sitten loppuukin :D

Minna, voi mälsyys korvatulehdusta :( Toivottavasti se on pian ohi! Ihanat nuo maanatait, ehkä se tosiaan ei ole sinun päiväsi... ;) Mutta nyt onkin jo tiistai :)

Suomalainenfloridassa, kivaa kun kommentoit :) :) Juu mä suorastaan fanitan maanantaita! Mukavaa Tiistaita & loppuviikkoa sinne Floridaan!!

Hanna kirjoitti...

..mutta maanantain pitää olla vaatimuksista vapaa.. vain siten maanantain kukoistus pääsee oikeuksiinsa. Maanantaina voi rauhassa tuijotella tulevaa viikkoa, miettiä mitä voisi ehkä tehdä, ja se ei koskaan ole sellaista, mitä mitenkään voisi maanantaina tehdä. Maanantai on etäisyydenottopäivä viikkoon, kompassipäivä, jona tulevan viikon mahdollisuudet näyttävät lähes rajattomilta.

KUNNES sitten tulee keskiviikko, ja koko viikko vaikuttaa jo pitkälti menetetetyltä.

Perjantaina todetaan, että no, tämä viikko olikin tässä.

Lauantaina pohditaan, kuinka paljon karkkia sitä voisi ehtiä syömään, ja olisiko se lähimainkaan riittävästi.

Sunnuntaista on kroonisesti vähennetty vuorokaudesta 5 tuntia: iltapäivä on vastassa heti aamiaiselta noustua, ja sitten on ahdistava aikataulu tehdä esim. ensi viikon eväät, puhumattakaan siivota sen kokkauksen jäljet. Josta syystä ne usein jäävät korjaamatta, ahdistuksen eston ja karkkipussiin epätoivoisen sukelluksen jatko-osan käynnistyttyä..

Jep jep, mä en ole se, joka suunnittelee tehokkaasti ja toteuttaa tuloksellisesti elämäänsä.. ;D

mannasaria kirjoitti...

:D Mahtava viikko :D Nyt mennään taas perjantaissa, ja mä olen käynyt karkkipussilla jo monta kertaa, ollut vähän sellainen viikko... :/ Mutta maanantai on edelleen kiva :) Huiskutukset sinne perjantaihin, ja hyvää huomista karkkipäivää!