torstai 18. maaliskuuta 2010

Morjens katti!

Blogi on ollut hieman tukossa, nopeasti voisi päätellä että mannasaria ja hra heppuli ovat mitelleet voimiaan rompekaapin äärellä :D Kaapilla on käyty parisen kertaa, mutta näyttää vaihteeksi taas unohtuneen, ja toki jonkinlainen lukkosysteemi on helppohyvä ratkaisu tulevaisuudessa, jos alkaa liikaa rassata.

Rassaamisesta puheenollen, tässä pari harmaiden hiusten aiheuttajaa:

- Hello Kitty.
Miksi sitä on ihan joka paikassa? Kisu-jolla-ei-ole-suuta? Nooh, onhan meilläkin ko aiheen tuotteita muutama, mutta kaipoilla käyminen kyllästyttää, kun paljon muuta ei ole tarjollakaan... (Onneksi on se Polarn o. Pyret, kisuvapaa vyöhyke ) Faneille: Pahoittelut, ja ymmärrän tietty että toiset tykkää ja toiset ei :)

- Jotkut valokuvat joissakin blogeissa.
En löytänyt enää blogia, joka sai minut lopulta havahtumaan tähän, mutta... Joissain blogeissa (ja tässä minunkin sellaisia on joskus ollut) lapsia kuvataan mielestäni jotenkin esineellistävällä tavalla. Vaikea selittää... Siis kun kuva on oikein nätti, oikein taiteellisesti aseteltu, niin tuntuu että se lapsi on siinä jotenkin sellaisena kauniina esineenä, vähän kuin kukkana. Meillä kävi tässä tovi sitten kuvaaja+toimittaja, jotka vääntelivät ja kääntelivät perhettämme somiin asentoihin, ja vaikka olinkin suostumukseni antanut ja ihan aikuisena :D päätöksen leikkiin ryhtymisestä tehnyt, niin silti tuli hyväksikäytetty olo. Siinä kadottamassani blogissa joka sai minut alunperin ajattelemaan että nyt-jarrua-lasten-kuvailuun (ja kuvien julkaisuun), oli lisäksi sitten kuvia alkkareissaan rokkitähteä esittävästä kaksivuotiaasta... En kyllä tykkää; musta lapsia pitää suojella. Nih!

ps. Vähän väsyä. Herra taaperoinen nukkuu, mannasaria suuntaa kupposelle rooibos-teetä...

8 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Heippa hei =D

mannasaria kirjoitti...

Sorry Minttu, se "Hello taas" -pelkkä otsikkopostaus putkahti nettiin ihan vahingossa. olis kyllä kivempaa olla tietokonenero kuin tällainen sähläri :D Mutta Heippa hei sinnekin! Olis kyllä kivaa nähdäkin joskus :)Me ei vaan päästä vielä muutamaan viikkoon perhekerhoonkaan...

Minttu kirjoitti...

Mietinkin sitä, miks on vaan se hello. Mut sit aattelin ett oot niin väsy,ett päätit vaan käydä "sanomassa" heipat porukalle, tyyliin elossa ollaan, palataan myöhemmin =D

Mulla on kamera melkein aina kädessä ja kuvia on oikeesti aivan liikaa. Olen yrittänyt välttää niitä hei poseerataan -kuvia, mut on niitäkin tullut napsittua.

Mä oon laiskotellu sen perhekerhon suhteen. Ihan tarpeeks on siinä ett selvii kahesti viikkoon tohon päiväkerholle viemään ja hakemaan. Vissiin joku kevätpöhö iskeny, ku ei oikeen huvita.

Mut sitä kesää ja puistoilua ootellessa. Marko on kesän vissiin kohtuu tiukkaan töissä, joten myö liikutaan ehken akselilla Petonen-Päiväranta puistoilemassa.

bansku kirjoitti...

Morjens mannasaria,

Ehkä siinä justiinsa piilee jutun juuri :) Kissathan on melko teräviä otuksia hampaineen ja kynsineen, joten tollanen pelkistetty kissanpentuneiti ilman suuta ja kulmakarvoja on oikeastaan aika turvallisen oloinen, sitäpaitsi se on helppo pienemmänkin lapsen piirtää. Meillä on Hello Kitty -perhekalenteri, ja se hahmo on mun mielestä kaikkine puuttuvine osineen jollain lailla vetoava, siinä ei oo mitään liikaa... Muumien ulkomuodoissa on muuten aika paljon samoja, yksinkertaisia piirteitä. Samaa taas ei voi sanoa esim. Bratzeistä ;) jotka kuuluu mun inhokkeihin pikkutyttöjen leikkikaluvalikoimassa.

Anonyymi kirjoitti...

Pikku lisäys: Siis eihän ne kulmakarvat tee kissasta terävää otusta toisin kuin hampaat ja kynnet, mut kulmakarvojen puuttuminen tekee hahmosta ilmeettömän eli pelottoman. Hoh, tulipa syvällistä pohdintaa Kittystä :)

-sama-

mannasaria kirjoitti...

Minttu: Saas nähdä sulaako tuosta meidän puistosta tuo lumimäärä ennen juhannusta :D Mutta puistoilua odotellessa! Meilläkin mies töissä ainakin tuonne heinäkuun ihan loppupuolelle asti, vielä en ole ihan keksinyt, että mitä me tehtäis tän konkkaronkan kanssa, meillä kun on osa jo todella kasvanut ohi puistoiästä... Mutta pienten kanssa aion kyllä puistoillakin :)


Bansku, mä näin yhtenä yönä unta teidän Kitty-kalenterista :D Oli iiiihanaa treffata :))) tahtois lisää tätä!!! Miksköhän Itä-Suomi ei voi olla jossain, öööö, etelämmässä?

Anonyymi kirjoitti...

Oho, oliko oikein painajaisunta ;)

Todellakin, vieläkin ihan fiiliksissä... Ehkäpä asuinpaikkanne siirtyy jossain vaiheessa alemmas ja mielellään myös hieman vasemmalle, kiitos :)

KESÄÄ (tai no ehkä ensin ihan sitä oikeaa kevättä hiirenkorvineen kaikkineen) ja Itä-Suomen tipahtamista odotellessa,
B-ansku

Anonyymi kirjoitti...

[p]Help to make method inside your bath cupboard for the brand new shower pal, the actual chunky beads ClariSonic Skincare Clean . For [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic mia uk[/url] those who are exactly who desire to get a multi-speed washing process, this Clarisonic Aria Washing clarisonic mia sale Process may very well be available for you . Moderate clean is very important! Cleaning products to weak acid is preferred, water temperature and the temperature in cold water or the same is the best, overheating will wash away grease, Clarisonic Mia had long been down capillaries, [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic mia 2 uk[/url] face red . With the consumers' recommendations, feedbacks, and comments a certain particular [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic face brush[/url] person will also know if the money he/she will devote is definitely really worth the high quality of the product . Clarisonic Opal Infusion - A successful together with Sooner Solution meant for Total eye Wrinkle t

Expenses a much more valuable together with sooner solution meant for developing wrinkle treatment, puffiness together with alright ranges, notably surrounding the total eye space? Old fashioned job application tactics when making use of anti-wrinkle remedies together with [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic uk[/url] creams and gels supply outcome the fact that require for a longer period compared with it's advisable . Now there are rental companies that supply their products suited to the occasion . Related Articles - Clarisonic, Rodin [url=http:///www.clarisonicsaleuk.co.uk]clarisonic uk sale[/url] Olio Lusso,

Email this Article to a Friend!

Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free today! . You should dampen your face before using the brush however the cleanser should be applied to the brush and not the face.[/p]