perjantai 9. huhtikuuta 2010

Hahaa, hyvästi kurikset!!!

Mannasaria ja pikkuväki (alle kouluikäiset) tekivät investoinnin elämänlaatuun! Ekaa kertaa elämässäni ostin lapsille vedenpitävät ulkovaatteet :) Yes!

Viisiveen jumpan jälkeen käytiin ensin kahvilla; pullan kanssa nautin tarkoituksella rohkaisu-latten, jotta uskaltaisin jättää hintalappujen merkinnät huomiotta. Juoni toimi :)

Suuntasimme uuteen suosikkikauppaani Polarn o. Pyretille, jossa viisivee viehättyi hyllyjen alla olevista ryömintäkoloista ja Herra Heppuli oli saada sydänkohtauksen pelästyessään myyjää.

Kävin rohkeasti ulkovaatteiden kimppuun, ja näppärästi sain viisiveen manipuloitua tähän ruututakkiin aniliininpunaisen yksivärisen sijaan. Takin kamuksi poimimme myyjän avustuksella mustat henkselihousut.


Herra Heppulin toivuttua paniikkikohtauksestaan kömmimme sovituskoppiin, ja haalarin kooksi valikoitui muhkea 92cm, koska Heppulia kuitenkin pilkotti esiin sekä hihoista, lahkeista että pääaukosta :)
Yllättävää kyllä vielä kassallakin oli kivaa (!?!), koska myyjän kanssa jutustelimme mm. ruotsia puhuvasta Visa Electronistani - muisto saaristosta tuo hassu korttikin; ekalla kerralla kyllä pankkiautomaatilla hieman kummastelin miksi tää sanoo mulle "ge kod" :D

...kurahousut, in memoriam... :) :) :) hip-hip-huraa

9 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Noi on kyllä niin näppärät.
Mä luotan silti vaan niihin kuriksiin. Atte on ainoo, jolla on kokonaan kosteussuojattu kaksosanen puku. Jos sitten ne seuraavat...

Helena kirjoitti...

Noita kyllä tarvitaan. Meidän lapset rakastaa rypeä kurassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei jihuu!

Täällä etelässä on ihan täysi kevät ollut tänään :))) Aurinko on todella lämmittänyt ja sulattanut sydämiä ja lumikasoja, puro tulvii ja ruoho vihertää... Ihan käsittämätöntä! Viikko sitten oli laskettelurinteillä porukkaa talvitamineissa, ja nyt mennään polkupyörillä ilman takkia, jee jee!

Mutaa löytyy kyllä täältäkin, ja mä sain noottia eskarista että kurahousut on liian lyhyet ja kurahanskat puuttuu kokonaan pojalta. Mä siihen että ei meillä ole koskaan ollut kurahanskoja... Siis tavallisia ja melko vedenpitäviä hanskoja tietty löytyy, mutta kuravaatteet on munkin mielestä aina olleet kauhean hankalia ja oon välttänyt niiden pukemista lapsille viimeiseen asti. Mä oon sitten vaan mieluummin pessyt niitä ulkovaatteita vähän tiheämmin. Ja onneksi tää kurakausi on yleensä melko lyhytaikainen. Vedenpitävät ulkovaatteet kuulostaa käteviltä, antoisia kuraseikkailuja sinne!!!

Me käytiin tänään piiitkästä aikaa uimahallissa jynssäyspesulla, ja 4vee oppi yhtäkkiä uimaan metritolkulla :O

Ensi viikkoon,
Kevätpörriäinen :)

mannasaria kirjoitti...

Minttu, mäkin olen aina luottanut niihin kuriksiin; hih aikanaan meilläkin oli neljä alle kouluikäistä, joille kuriksia kiskottiin :))) Nyt iski joku ihme masennus kyseistä vaatekappaletta kohtaan ja päätin kokeilla jotain uutta :)

Helena, empimättä kohti rapaa :) !

Moikka kevätpörriäinen :) Wautsi 4veen uimiselle!!! Saitko kurikset shoppailtua :D ? Nyt Kyllä soitellaan tällä viikolla! Mutta milloin? Mulle käy iltapäivistä muut paitsi tänään ja torstaina, ja jos oot perjantaina vapaalla, niin silloin kai koko päivä... Mutta sovitaan etukäteen, ettei taas jää... :) Kivaa viikon alkua sinne!

Nonna kirjoitti...

Kyllä kelpais mullekin popin ihanuudet. Pihinä vaan en ole raaskinut ostaa, siis uutena ainakaan. Onneksi täällä kotikulmilla on hyviä kirppareita joista aina välillälöytää reimateciä ja vastaavaa hyväkuntoista sopuhintaa. Sellaisissa meillä mennään. Kurahousuja en ole paljon jaksanut kyllä käyttää...

mannasaria kirjoitti...

Juu en mäkään ole ikuna tätä ennen ostanut tuonhintaisia ulkovaatteita, hieman kääk olo vieläkin :D Mä löydän jostain syystä täältä to-si huonosti mitään kirppareilta, ennen löysin vaikka mitä... Onneksi täällä on yksi käytettyjen lastenvaatteiden putiikki, mistä löytyy sitten vähän paremmin, ja sielläkin kuitenkin kohtuuhinnat :)

tyttism kirjoitti...

Kivan näköiset vetimet ja luulenpa, että Heppuli arvostaa jatkossa sitä, että puhuit siskon ympäri punaisesta takista tuollaiseen neutraalimpaan :) PoPin vaatteet (ainakin aikuisten äitiyspaidat, joita minä pitkäselkäinen käytän ihan tavispaitoina) on niin huippulaatua, että varmasti vielä parin lapsen jälkeenkin jälleenmyyntihinta on ihan kelvollinen.

mannasaria kirjoitti...

Tyttism, juu Heppuliahan siinä hiukan ajattelin ;) Mä olen kyllä toivottoman saamaton jälleenmyyntijutuissa, mutta toivottavasti kestävät ainakin näillä meidän lapsukaisilla hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

[p]Tiffany & [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry replica[/url] Son . Always actual physical exercise many thanks diligence [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]cheap tiffany jewelry[/url] when buying a replica Tiffany jewelry . Tribal diamond jewelry is developed employing normal products, these features of artwork are [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry on sale[/url] every little bit as environmentally-friendly and excellent speaking items at any cocktail party . S . you may really feel like you are on this amazing globe and riding the dragons while using Na'vi via the [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry outlet[/url] floating mountains of Pandora . There was a tiffany Tiffany UK Stores in the shape of a girl隆炉s profile with the name Marcy(ph) and a date January 25, 1972 . consider be aware of tiny matters like clasps, and placement of engraved brand brand names or styles and hold out a visual comparison using the replica you are searching for to buy . Throughout america there are numerous well-known jewelers who have earned their reputation [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]discount tiffany jewelry[/url] by providing some from the world?s finest jewelry.[/p]