keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Nää mannasarian keväänmerkkikuvat...

... saattaa näyttää hiukka ankeilta, mutta oikeesti ne on ihania :)))


Täällä kävi nimittäin eilen sellainen juttu että vips vain, ja naapuri muunsi meidän etupihan autokorjaamoksi! Olin kyllä hiukkasen huuli pyöreänä, mutta sitten muistin että meillähän on myös takapiha :)

Takapiha, joka kätevän betonibunkkerimuotoilunsa ansiosta on lähes tuulivapaa :)

Takapiha, josta lumimassa ovat - hämmästyttävää kyllä melko lailla vajuneet.

Takapiha, joka koostaan huolimatta on eräille varsinainen puuhamaa, ja mannasarialle taas - aah - lokoisa istuskelupaikka :)


On se vaan niin ihanaa, kun kevät on täällä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps. Ja on sekin vaan niin ihanaa, että yön hiljaisina tunteina autokorjaamokin suoritti vetäytymisen, vain yksinäinen wunderbaum jäi kiikkumaan pihapihlajaan... Rehellisyyden nimissä on mainittava ettei korjaamo varsinaisesti ollut "meidän" pihallamme, vaan "harmaalla alueella" naapurin takapihan ja meidän etupihan välimaastossa. Mut kevät :)

3 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Kateellinen täällä....

Teillä on sit vissiin se keskimmäinen asunto? Meillä oli se pääty, ihan loistava piha. Sai pikkusen levittäydyttyä siihen talon päädynkin puolelle.

Nyt vasta on ruvennu ahistamaan se muutto. Meidän parveke on ihan pienen pieni, ei siellä voi aikaansa viettää.

mannasaria kirjoitti...

Voi itku sentään :/ Muutoissa on aina puolensa ja puolensa, mäkin haikailen saunaa ja hyvää pyykkihuonetta, mitkä meillä oli edellisessä kodissa, vaikka valitsisin kyllä edelleenkin samoin eli muuton, lisätilan (ja jotenkin vapaamman tunnelman).

Teillä oli varmaan kyllä tosi loistava piha! Meillä on siis just keskimmäinen asunto, ja tunnelma on enemmän kuin hieman bunkkerimainen :D

Anonyymi kirjoitti...

[p]Tiffany & [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry replica[/url] Son . Always actual physical exercise many thanks diligence [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]cheap tiffany jewelry[/url] when buying a replica Tiffany jewelry . Tribal diamond jewelry is developed employing normal products, these features of artwork are [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry on sale[/url] every little bit as environmentally-friendly and excellent speaking items at any cocktail party . S . you may really feel like you are on this amazing globe and riding the dragons while using Na'vi via the [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry outlet[/url] floating mountains of Pandora . There was a tiffany Tiffany UK Stores in the shape of a girl隆炉s profile with the name Marcy(ph) and a date January 25, 1972 . consider be aware of tiny matters like clasps, and placement of engraved brand brand names or styles and hold out a visual comparison using the replica you are searching for to buy . Throughout america there are numerous well-known jewelers who have earned their reputation [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]discount tiffany jewelry[/url] by providing some from the world?s finest jewelry.[/p]