maanantai 17. toukokuuta 2010

Päivitykset harvenevat...

... siitäkin huolimatta että 14veeni juuri valisti minua miten inhaa on, kun seuraa jotain blogia ja sitten se tyssähtääkin...

Mannasaria panostaa nyt (on pakko/tahtoo) opiskeluun, ja vapaampi aika kuluu siis enempi kasvatustieteen kirjojen parissa kuin netissä. Vähän tietty netissä myös, eli eiköhän tännekin joku päivitys joskus ilmesty, arviolta vaikkapa kerran kuussa :)

Herra Heppulilta terveisinä seuraavaa:

Muistakaa:

  1. Rellestää liukumäessä!
  2. Heittäytyä kaarelle jos ette saa sitä mitä haluatte!
  3. Hakea kengät kun haluatte ulos!
  4. :)
Hyvää loppukevättä & alkukesää kaikille blogissa piipahtaville!!

8 kommenttia:

ratón kirjoitti...

Jep, mun oma blogikin jäi kuin vahingossa hiljaiseksi. Nyt näin pitkän vaitiolon jälkeen on liikaa kerrottavaa ja liian vähän aikaa. Taitaa jäädä siihen siis.

Toivottavasti kuitenkin ehdit jotain vielä blokkaamaan :)

Minttu kirjoitti...

Ihanaa kesää sille suunnalle =)

minttu kirjoitti...

Antoisia opiskeluhetkiä sinne! Voisitkohan sä virittää jonkin riippumatontapaisen sille takapihalle..? Meidän aikuisopiskelijan lopputyö etenee nykyään grillikatoksessa piiiitkän jatkojohdon päässä :)

Välipäivityksiä odotellessa...

Anonyymi kirjoitti...

No no no, mä olen teidän teinin kanssa samaa mieltä, ettei saa vähentää bloggaamista. Ehdottomasti se on niin tärkeätä, että täytyy vaikka vähentää yöunia, ne on ihan yliarvostettuja. ;)

mannasaria kirjoitti...

Ratón, mäkin toivon että vielä ehdin, en haluaisi suinkaan kokonaan luopua :) Ehkä säkin voit näpyttää päivityksen ihan vain yllättäen, jos alkaa tuntua siltä :)

Minttu ihanaa kesää sinnekin!!

Minou kiitos riippumattoideasta, se on ihana :) Kuullaan pian!!

Anonyymille kiitos kommentista ja :D Olis muuten ihanaa selvitä joillain viiden tunnin yöunilla, olis yöllä hiljaisia tunteja aikaa kirjoittaa, blogata, lukea - haaveilee... Harmi vaan kroppa & pää vaatii sen kahdeksan tuntia, vähintään :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt äkkiä sieltä oikeasta elämästä kertomaan kuulumisia!

mannasaria kirjoitti...

:D Voi nenä tää elämä on nyt pitänyt tosi kiireisenä... Mut kunhan ehdin :)

ratón kirjoitti...

Mä siiirryin bloggerin puolelle ja aloitin "puhtaalta pöydältä". Toivottavasti ehdit jossain vaiheessa päivitellä teidän kuulumisia :) Hyvää kesää sinne!