maanantai 30. elokuuta 2010

Entero on inha tauti :/

Projektit ne on kotiäidilläkin... Kahden ekan kouluviikon projekti on ollut sinnittely enterorokon kanssa. Onneksi nyt aletaan olla rutkasti voiton puolella :)

Meillä taudinkuvaan kuului neljässäkympissä huiteleva kuume, ja valtava kutina näppyjen puhkeamisvaiheessa. ( Eikä kutina ollut minkäänlaisessa suhteessa näppyjen määrään, hurjan kutinayön jälkeen "tuloksena" saattoi olla hurjat kaksi näppyä... ) Onneksi rokko ei ole iskenyt aikuisiin, joten on ollut hyvä hoivailla potilaita kun on ollut itse terveenä.

Herra Heppuli -raasu kieriskeli pari yötä aivan läpeensä kutinan kourissa. Heppu meinasi myös kuivahtaa kun ei - ilmeisesti kurkkukivun vuoksi - suostunut juomaan, ja havaittuani eräänä aamuna normaalin pörheän masuihon sijaan "omituisesti laihtuneen" tyypin, ryhdyttiin tehonesteytykseen. Vuoron perään kaikenlaisia makeita herkkuja kuten mehua, jogurttia ja jätskiä, ja vuoronperään suolaista saivat mussukan onneksi kuntoon ilman lääkärireissua.

Ihanaa kun kaikki alkavat olla suht terveinä!!!

ps. Ja onhan niitä projekteja vielä: autokoulun kakkosvaihe (hohhoijaa ja iik) sekä pari tenttiäkin tuloillaan. Ja jostain syystä ennen vauvan syntymää pitäisi vaihtaa kaikkien yläkaappien ja lipastojen sisältöjä keskenään... ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jiihaa, sä olet taas mun ulottuvilla!

Tsemppiä eutokouluun, tentteihin ja tavaroiden siirtelyyn paikasta toiseen!

T: Tane, anonyymi

mannasaria kirjoitti...

Yep, palasin bloggaamaan :) Kiitos tsempeistä, muut ei oikeastaan niin huoleta, mutta tuo autokoulu sitäkin enemmän... Mut jospa se siitä, ja uskaltaisin vaikka ens talvena ajaa kunnon talvikeleilläkin :)
t: mannasaria, anonyymi autoilija

Sennie kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!!! Ja sinulle on tunnustus blogissani :)

Hanna kirjoitti...

Autokoulu sai mutkin hermoromahduksen partaalle, mutta sitten sitä vasta hermoromahdeltiin, kun päästiin itse ajamaan.. ;D

Sun mies osaa kyllä varmaan kans jatkaa opetusta kortilliselle vaimolleen, ei ole meinaan yks eikä kaks asiaa, mitkä oon todellakin oppinut autokoulun jälkeen, tuhannen toiston kautta.. Päivää ennen inssiä tajusin muuten, että kaarteeseen tullessaan on ihan oikeesti hiljennettävä vauhtia.. Että sä et varmasti ole niin toivoton tapaus.

Mutta sen voin sanoa, että ennen inssiä jos siltä tuntuu, reippaasti vaan lisää ajotunteja tilaamaan. Auttoi ainakin mua: mä en niillä vakioajotunneilla olsi selvinnyt millään.

mannasaria kirjoitti...

Voi kiitos 5ennie, ihanaa!!!

Hanna, jep, mäkin olen romahdellut autokoulun jälkeen enempi :D Siis mähän sain sen kortin jo kaksi vuotta sitten joulukuussa, ja nyt hermoilen kakkosvaihetta, etenkin sitä ra-ta-o-suut-ta, mikä mun nähdäkseni tarjoaa hurjat mokailumahdollisuudet... :( Tuo lysti on edessä ensi viikolla ;) Muuten oon just ilokseni huomannut, että kyllä se ajaminen vaan on kehittynyt huimasti ihan alkuajoista, vaikka kovin korkealla kehitystasolla en kyllä vieläkään ole :D