lauantai 18. syyskuuta 2010

Lievää härdelliä

Ok, hengissä yhä :)

Tiivistelmä kahden viime viikon jutskista:

- Autokoulun kakkosvaihe stressattu, stressattu, ja KÄYTY :) Itse asiassa se oli ihan kivaakin, ja eritoten hyödyllistä.

- Lapsukaiset - sairastaneet :( Yksi korvatulehdus, yksi joku ihme bakteeri nenässä joka myös vaati antibiootin, ja yksi lähes viikon kestänyt kuumeilu. Kaikki olemme lisäksi yskineet, köh köh...

- Mannasarialla kaksi tenttiä, näpsäkästi vielä peräkkäisinä päivinä. Mutta nyt jos ne menee läpi ( toinen kyllä menee, toinen on hiukan kysymysmerkki mutta olen toiveikas :) niin sitten on kasvatustieteen perusopintokokonaisuus pulkassa, ja eikun eteenpäin!

- Hammaslääkärikuskausta, harrastuskuskausta, vanhempainiltaa kertaa kaksi

- Toisinsanoen ihan liikaa aikatauluja :(

- Ostettu (eilen!) ihana keltainen turvakaukalo vauvelia varten. Yep, valitsen yleensä vauvatarvikkeet värin mukaan :D Tuo kaukalo vaikuttaa kyllä tosi hyvältä muutenkin, on maxi-cosi -merkkinen, ja pienenninosa madaltaa samalla istumakulmaa siten, että vastasyntynyt voi olla melkoisen pötköttävässä asennossa.

- Nyt siirretään huonekaluja & tavaroita ja haaveillaan IKEA-keikasta, saa nähdä toteutuuko.

Vilkutus :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uuh, kuulostaa tosiaankin liialta aikataulumäärältä! Sä olet mun idoli, kun vielä saat tentittyäkin.

Hieno homma se toinen vaihe, että oli hauskaakin.

T: anonyymi ihailijasi

Hanna kirjoitti...

..ja nukutko sä vielä jossain välissä?? :O

minttu kirjoitti...

Tsemppiä sinne kovasti!!! Ja toivotaan että hässäkät helpottaa pian... Oot ollut kyllä hirrrmu reipas, hyvä sinä!

Keltainen kaukalo kuulostaa pirteältä :)

mannasaria kirjoitti...

Heis, kiitos kommenteista :)

Näin jälkiviisaudella olis ehkä voinut jättää toisen niistä tenteistä myöhäisempään, mut tooooisaalta, nythän ne on tehty :)

Hanna, juu, kyllä mä nukuin :) En edes lukenut yöllä, kun olen tällainen unikeko ;) Olis muuten hirmu kätevää jos pärjäisi joillain viiden tunnin yöunilla, mut kun ei niin ei... ;)

Kiitti minou! Tsemppiä sinnekin (sitähän aina tarvitaan :) ja soitellaanhan kun ehditään?!!

sirkku kirjoitti...

sähän oot tehnyt perusopinnot tosi nopeasti! Aiotko jatkaa aineopintoihin?

mannasaria kirjoitti...

Juu kai sitten (mä en tiedä mikä on nopeaa, kun ei ole aikaisempaa kokemusta :) Se kesä oli melko intensiiviä, ja nyt tosiaan vielä jännään menikö se yksi tentti läpi, kun jos ei mennyt, niin sitten voi olla että venyy ihan hurjastikin... Joo aion jatkaa aineopintoihin :) Mitenkäs siellä opiskelut?

sirkku kirjoitti...

Joo, mä opiskelen melko intensiivisesti aineopintoja... Perusopinnot kesti vuoden. Siksi ihmettelen. Ehkä aineissa on eroja - toivon;) Tosi kiinnostavaa, mutta kun elämässä on muutakin, meinaa välillä pukata stressiä.

mannasaria kirjoitti...

On niissä varmana eroa ;) Ja nuo kasvatustieteen kesäopinnot oli aseteltu tosi tiiviiksi kokonaisuudeksi, en olis muuten ollut näin nopsa. Nyt vuodenvaihteesta aloitan varmaan aineopinnot, ja ne sitten taas asettuukin kahden vuoden ajalle...

Anonyymi kirjoitti...

[p]Tiffany & [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry replica[/url] Son . Always actual physical exercise many thanks diligence [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]cheap tiffany jewelry[/url] when buying a replica Tiffany jewelry . Tribal diamond jewelry is developed employing normal products, these features of artwork are [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry on sale[/url] every little bit as environmentally-friendly and excellent speaking items at any cocktail party . S . you may really feel like you are on this amazing globe and riding the dragons while using Na'vi via the [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]tiffany jewelry outlet[/url] floating mountains of Pandora . There was a tiffany Tiffany UK Stores in the shape of a girl隆炉s profile with the name Marcy(ph) and a date January 25, 1972 . consider be aware of tiny matters like clasps, and placement of engraved brand brand names or styles and hold out a visual comparison using the replica you are searching for to buy . Throughout america there are numerous well-known jewelers who have earned their reputation [url=http://www.cheaptiffanysjewelrysale.com]discount tiffany jewelry[/url] by providing some from the world?s finest jewelry.[/p]